WONDROUS CALS Boekenclub

Wessel Organises Neat Dinner Rendezvous Open to Unique Students

Cals Alumni Literary Society

Boekenclub

De WONDROUS CALS Book Club is een manier om Cals alumni te ontmoeten rondom een diner. Twee keer per jaar, op 30 december en rond 30 juni, organiseer ik een boekenclubavond met een thema en een facultatieve leeslijst. Iedereen is welkom: oud-leerlingen van mij, andere Calsalumni en mensen die je graag een keer meeneemt. Verwacht een ontspannen sfeer bij mij thuis in Ellecom waar je andere toffe personen kunt ontmoeten, over literatuur kunt praten en verhalen kunt uitwisselen. Als je op zoekt bent naar een reden om een boek te lezen, een mogelijkheid zoekt om weer eens af te spreken met klasgenoten of gewoon zin hebt in een gratis maaltijd, kom dan een keer langs en doe mee.

Kijk voor de volgende WONDROUS CALS Book Club hier. Je kunt je aanmelden voor de maillijst, de Signalgroep of mij laten weten als je zin hebt om aan te sluiten. Zie contact.

Vraag en Antwoord

Is de boekenclub alleen voor mensen die je ooit hebt lesgegeven?

Nee, iedereen is welkom. Laat even weten als je van plan bent mensen mee te nemen.

Is het in het Engels of Nederlands?

Beide. Er wordt niet toegezien op taalgebruik.

Moet ik het leeswerk doen?

Nee. Ik wil vooral een bijeenkomst organiseren voor de mensen die willen komen en de boekenclub is de vorm die ik heb gekozen. Er is geen verplicht huiswerk, alleen een aantal voorstellen om te lezen: een korte tekst, een langere tekst en een lijst met suggesties voor mensen die op zoek zijn naar meer.

Moet ik goed zijn in “literatuur”?

Nee. Elk inzicht is waardevol, elk perspectief welkom.

Moet ik achteraf een essay schrijven?

Natuurlijk niet. Het mag wel, als je zin hebt. Ik zal iets schrijven ter ere van elke bijeenkomst en als je ook iets wilt delen, zou ik het dolgraag lezen.

Meer vragen?