Vragen en Contact

Welkom bij de Frequent Gestelde Vragen!

V: Wat is herwaarns.nl?

A: Een verzamelplaats voor mijn culturele expressie door de jaren heen. Aangezien er de laatste tijd meer uit mij komt, wilde ik het graag op één plek beschikbaar stellen aan geïnteresseerden, ook als vrij toegankelijke, bescheiden bijdrage aan al het moois op het internet en in de wereld.

V: Wie ben jij?

A: Ik ben Wessel Fledderus, 1988, wonend te Utrecht. Ik ben docent IB English en Global Perspectives, bassist en componist en ik schrijf dingen.

V: Wat moeten we hier mee?

A: Wat je wilt! Mijn bijdrage aan het groeiende goed dat vrijelijk beschikbaar is voor iedereen. Wellicht simpelweg door het tot je te nemen, maar mocht iemand er meer mee van plan zijn, gaat uw gang. Ik hoor er graag van en wordt graag als auteur genoemd. Verder is een kritische blik ook van harte welkom, dus als men deze expressie graag bespreekt of denkt te kunnen verbeteren, neem alstublieft contact op. Zie hieronder.

V: Wat leuk. Hoe kan ik dit project steunen?

A: De beste manier is door contact op te nemen en je gedachten te delen. Ik ben erg benieuwd. Uit interactie ontstaat vast ook nieuwe inspiratie, hopelijk wederzijds.

V: Ik heb mini-poëzie voor je. Hoe dien ik het in?

A: Via het contactformulier hieronder. Dank u! Ik hoor graag of je als vinder ook vermeld wilt worden.

V: Ik doe graag mee aan een Herwaarns podcast! Ik heb suggesties voor de podcast! en/of Ik heb vragen over de podcast!

A: Tof! Gebruik het contactformulier hieronder of neem rechtstreeks contact op met Merel of Wessel, als je durft.

Schroom niet om contact op te nemen! Ik hoor graag van lezers, luisteraars, critici en/of fans. Mocht je iets met dit project willen doen of samen iets willen maken, is dit de beste manier om me te bereiken.